У бою біля Бахмута загинув командир відділення з Львівщини

Володимир Стасюк з Жидачівщини

Фото: ФБ

У боях з російськими окупантами 25 грудня, внаслідок важких поранень отриманих під час ворожого артилерійського обстрілу, поблизу східної околиці міста Бахмут Донецької області, загинув командир відділення автомобільного взводу, молодший сержант, 44-річний Герой Стасюк Володимир Миколайович, уродженець с. Рогізно Жидачівської громади, повідомили у Жидачівській міській раді.

Володимир Стасюк народився 3 серпня 1978 року в с. Рогізно. Володимир пройшов Майдан і Революцію Гідності. У час воєнного вторгнення з 2014 року хотів іти воювати в АТО, але не взяли за станом здоров’я. Перед повномасштабною агресією він працював за межами України, мав добрий заробіток, але повернувся на рідну землю, щоб розпочати тут власну справу.

24 лютого пішов у військкомат і записався до лав ЗСУ. Військові навчання проходив на Яворівщині, захищав і відвойовував південні терени нашої країни на Херсонщині. Після звільнення Херсона їхній підрозділ перекинули під місто Бахмут.

Сьогодні наш Герой вирушає в дорогу до рідного дому. До згорьованої матері та сестер, до сина Дмитра, щоб вже разом з ними, втихомиривши біль втрати, прямувати до Різдва.

Як повідомлялося, у боях за Україну загинув молодий австралієць.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий