У бою на Херсонщині загинув командир взводу 46-ї ДШБ, відомий мандрівник і політик

Анатолій Мельничук проживав у Львові…

Фото: ФБ

25 липня у бою з російськими окупантами на Херсонщині загинув командир взводу 46-ї окремої десантно-штурмової бригади, батько трьох дітей, мандрівник, автор туристичного блогу «Заплічник», боєць Анатолій Іванович Мельничук, повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Анатолій Мельничук родом з Коломиї, Івано-Франківської області, проживав у Львові, а останні місяці перед вторгненням росії переїхав до Києва. Після 24 лютого, він одним з перших став до лав ЗСУ, а надалі захищав нашу Батьківщину.

Випускник істфаку Чернівецького університету, член Асоціації молодих політологів і політиків. Був головою Івано-Франківського Молодого Руху.

«Він Справжній Воїн, він Герой, він Патріот, він Українець! Він завжди займав керівні посади, він був ерудованою дуже розумною та інтелектуальною людиною. Вів здоровий спосіб життя, багато подорожував, багато читав. Друзі завжди будуть пам’ятати Толіка як дуже компанійською та щирою людиною, жартівником, завжди з усмішкою на обличчі. Його любов до гір і походів переросла у справжнє покликання, він долав тисячі кілометрів і підкорював вершини височезних гір. Толік часто збирав однодумців для досягнення нових цілей. Він справді жив на повну, старався, пробував, фантазував, підкорював, надихав. Його фейсбучний псевдонім Anatoliy Mandry говорить сам за себе, його любов до гір та яхтингу. Таких як ти — одиниці! про це на сторінці в фейсбуці пишуть дуже багато його друзів. Щиро співчуваємо усім рідним та усім хто знав Анатолії, щиро співчуваю усім тим хто не пізнав Анатолії, а міг якби не російські терористи!», — зазначає Зінкевич.

Фото: "Facebook"

Як повідомлялося, на Донеччині загинув український журналіст.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий