У бою з окупантами загинув легендарний націоналіст Тарас Бобанич

Він був командиром 2-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор»

Під час виконання бойових дій підрозділом на Ізюмському напрямку з окупантами, загинув командир 2-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор», член проводу НВР «Правий сектор», легендарний націоналіст Тарас Бобанич.

Про це повідомили на сторінці «Правого сектору» у «Facеbook».

"Друг Хаммер зі студентських років був активним учасником правого руху, який вважав, що націоналіст має тихо робити свою справу, не очікуючи винагороди чи похвали.

У кінці листопада 2013 року він долучився до лав «Правого сектору». Брав активну участь у подіях Майдану", — йдеться у повідомленні.

За даними організації, з 2014 року він воював проти окупантів у складі ДУК «Правий сектор». Брав участь у бойових діях у складі 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС.

В 2019 році друг Хаммер став заступником Командира ДУК ПС з питань діяльності резервних підрозділів. А в 2020 році був обраний членом Проводу Національно-Визвольного Руху «Правий сектор».

Тарас Бобанич очолив 2-й окремий батальйон ДУК ПС після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

«Загибель друга Хаммера — це велика втрата для всього націоналістичного руху України. Але його Життя та Чин надихатиме ще не одне покоління українців на розбудову Української Самостійної Соборної Держави, яка дуже скоро завалить москву», — доповнили у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також