У Броварах жорстоко побили і кинули на узбіччі військовослужбовця

original-6507890b62e62e28e09d50bd096b64b9
original-6507890b62e62e28e09d50bd096b64b9

Днями на Київщині невідомі напали і жорстоко побили молодого хлопця у його 19-ий день народження. Поліція затримала нападників. Про це повідомляли у відділі комунікації поліції Києва.

Як виявлось пізніше — побитий хлопець — військовослужбовець, якого нещодавно розшукували. Про це повідомив, у мережі «Facebook», його друг, Женя Слуценко, який збирає кошти на допомогу і лікування другу.

Нагадаємо, що подія сталася, 25 вересня, у місті Бровари. Тоді двоє чоловіків побили та пограбували 19-річного хлопця. При цьому, аби замаскувати злочинні дії, нападники викинули постраждалого на узбіччя дороги, інсценуючи в такий спосіб ДТП.

Потерпілий юнак святкував свій День народження із двома друзями, коли на вулиці компанія познайомилася з трьома чоловіками. Іменинник запропонував їм приєднатися до святкувань. Всі разом пішли до будинку одного з нових «приятелів».

Там, один зловмисник вирішив пограбувати хлопця. Він зі спільником став завдавати йому ударів, застосовували й табуретку, били юнака аж до втрати свідомості.

Тоді, роздягнули потерпілого та винесли на узбіччя проїжджої частини.

Врятували хлопця небайдужі громадяни, які виявили побитого та повідомили правоохоронцям.

«Минуло вже п’ять днів, пішло якесь погіршення по голові. Впродовж тижня його перевезуть у лікарню в Ірпені й там будуть робити операцію на голові», — пише друг Назара.

varta1.com.ua: Новини