У Броварському районі почалося розмінування

Є випадки підриву людей на ворожих мінах

Фото: інформативне

Після відходу російських окупантів у Броварському районі Київської області, сьогодні, 1 квітня, стартувало розмінування низки сіл.

Начальник районної Броварської військової адміністрації Павло Проскочило розповів, що, станом на 17:00 год, піротехнічна група працює у Великій Димерці. 

«Керівництво Великої Димерки вже зайшло в будівлю і може працювати», – зазначив Проскочило.

Від початку війни до броварської лікарні привезли понад 160 осіб, які постраждали внаслідок воєнних дій, розповів головний лікар Броварської багатопрофільної клінічної лікарні Валентин Багнюк. 

За його даними, 30 березня до медустанови волонтери привезли чотирьох людей, що підірвалися на мінах. Люди вирішили об’їхати блокпост неподалік від одного з сіл Броварського району полями, де їхня автівка і підірвалася. Чоловіку-водію відірвало одну ногу, а другу кінцівку вдалося врятувати. В інших пасажирів, за словами директора медзакладу, амбулаторні травми: враження осколками обличчя і тіла, поламані ребра.

Проскочило закликав мешканців громади бути обережними, не наближатися до підозрілого предмета і терміново повідомляти про виявлені «сюрпризи» від ворога за номерами «101» та «102». Також заборонено відвідувати та в’їжджати на будь-яких транспортних засобах до лісів району (окрім транзитних доріг). 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також