У центральній частині Львова на перехресті змінили організацію руху (ФОТО)

Нанесли дорожню розмітку та перенесли знак

ФОТО: Управління безпеки та вуличної інфраструктури

У Львові на перехресті вулиць Гнатюка та проспекту Свободи змінили організацію руху. Про це повідомили у спільноті Управління безпеки та вуличної інфраструктури у Facebook.

Днями працівники Галицької РА виконали рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху у Львові на одному з найжвавіших перехресть у центрі міста.

Нанесли дорожню розмітку та перенесли знак

Поруч з пам’ятником Тарасові Шевченку, нанесено дорожню розмітку 1.7, що позначає напрямок смуг руху в межах перехрестя та розмітку 1.18, яка вказує дозволені напрямки руху у смугах на перехресті. На цій ділянці дороги також перенесли дорожній знак 5.11 “Смуга руху для маршрутних транспортних засобів” та відповідно саму смугу для цього виду транспорту, які тепер на декілька метрів далі від перехрестя вулиць Гнатюка з проспектом Свободи.

Раніше водіями було доволі складно рухатися у напрямку Львівської опери, адже на перехресті можливий рух ліворуч або прямо лише з лівої смуги, тож водіям доводилося перелаштовуватися з правої смуги у ліву, і це часто відбувалося на пішохідному переході чи вже на початку смуги руху маршрутних транспортних засобів.

“Ця розмітка покращить візуалізацію перехрестя вулиць Гнатюка - проспекту Свободи та сприятиме безпечному та швидкому його перетину. Такі зміни зменшать кількість дорожньо-транспортних пригод та покращать загальну якість руху у цьому міському середовищі”, - зазначив начальник управління безпеки департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Максим Смілевський.

Читайте також: з 18 травня на перетині вулиць Стуса – Липова Алея діє нова схема організаціі дорожнього руху

Нижче невеличкий фотозвіт та оновлена схема руху на перехресті. Маємо надію, що тепер вам буде ще приємніше їздити цією дорогою, бо ми працюємо для вашого комфортного життя у сучасному місті.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також