У Чернівецькій області двоє дітей повертаючись зі школи впали з містка у річку, пошуки 8-річної дівчинки тривають (ФОТО)

Хлопець виплив із водойми, а дівчинка пропала з поля зору

13 лютого до Служби порятунку надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що в селі Бережонка Банилівської територіальної громади Вижницького району на місцевій річці зникла дитина.

Як повідомили у ДСНС, 8-річна дівчинка поверталася зі школи разом із 15-річним братом. Зі слів брата, вони переходили місток і впали в річку Бережонка. Хлопець виплив із водойми, а дівчинка пропала з поля зору.

На пошуки дитини вирушили рятувальники, поліцейські та місцеві жителі. Вони обстежували водойму, берег річки та прилеглу територію. Уночі поблизу місця зникнення рятувальники розгорнули 2 поста для цілодобового моніторингу ситуації.

Станом на 9:00 14 лютого дитину не знайдено. На місці події працюють рятувальники, поліцейські, від Служби порятунку залучено також фахівців групи водолазних робіт. Пошуки дівчинки продовжують і місцеві жителі.

Читайте також: у Тернополі випала з вікна 10-го поверху мама двох малолітніх діток.

Всього від Головного управління до пошуків залучено 44 рятувальники, 6 одиниць техінки, 3 плавзасоби та 2 квадрокоптери.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також