У Чернівцях, на викраденому автомобілі, молодик злетів з мосту (фото, відео)

01-02.09.dtp 03
01-02.09.dtp 03

Про видовищну аварію повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області, а також, програма ТСН. Правоохоронці «по гарячих слідах» затримали автокрадія. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Напередодні, 2 вересня, увечері, до поліції звернувся 36-річний чернівчанин, котрий повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Легковик «Volkswagen Bora» сірого кольору був припаркований на одній із вулиць Чернівців. На пошуки іномарки одразу ж були орієнтовані всі екіпажі поліції, в обласному центрі ввели план «Перехоплення».



Поліція зауважила машину вже за 10 хвилин. Копи спробували наздогнати її, але зупинятися крадій не збирався.

"Ігноруючи вимоги поліцейських, правопорушник почав утікати, рухаючись в сторону виїзду з міста. При цьому, він кілька разів створював аварійну ситуацію. Врешті лиходій не впорався з керуванням, машина перекинулась та впала у десятиметровий яр. Від удару в неї відірвало колесо. Порушник при цьому не отримав жодної подряпини— намагався покинути понівечений транспортний засіб й втекти з місця події".


Вжитими заходами патрульні поліцейські, спільно зі слідчо-оперативною групою Чернівецького відділу поліції, затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний місцевий мешканець, котрий неодноразово потрапляв у поле зору поліції за корисливі злочини. Медичне освідчення на стан сп’яніння показало, що порушник був тверезим.

Наразі, молодика вміщено до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та готують клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

 

varta1.com.ua: Новини