У Чернівцях перекрили дорогу через "карантин вихідного дня" (фото, відео)

1605342072-1420 (1)
1605342072-1420 (1)

У суботу, 14 листопада, у Чернівцях понад 300 підприємців комунального підприємства «Калинівський ринок» перекрили рух транспорту на вулиці Старожучківський шлях, вимагаючи у влади скасувати «карантин вихідного дня», пише «УНІАН».

Зранку о 9:00 год., група підприємців зібралась на ринку, щоб обговорити проблеми, які у них виникли у зв’язку із запровадженням нових карантинних обмежень.



Як повідомив кореспонденту підприємець Василь Шкробанець, через «карантин вихідного дня» тисячі підприємців та працівників Калинівського ринку залишаються без роботи та заробітку.

«Тому ми вирішили сьогодні зібратися, щоб звернути увагу влади до наших проблем», — наголосив він.

Приблизно 300 людей вийшли на перекриття вулиці поблизу Калинівського ринку. Вони безперервно ходять по пішохідному переході, не пропускаючи жоден транспортний засіб.

Додамо, що Комунальне підприємство «Міський торгівельний комплекс »Калинівський ринок« — торговельний комплекс, що перебуває у власності територіальної громади Чернівців. Він займає площу більше 35 га, формує значну частину міського бюджету та дає роботу тисячам чернівчан. Калинівський ринок є найбільшим ринком Чернівецької області та входить до списку одних з найбільших базарів України.



 

 

varta1.com.ua: Новини