У Червонограді правоохоронці викрили двох мешканців, які грабували людей

В умовах воєнного стану, за майнові злочини передбачено максимальне покарання

ФОТО: Національна поліція Львівської області

Поліцейські Червонограда викрили двох чоловіків, які причетні до грабежів.

Про це повідомляє Національна поліція Львівської області.

Співробітники Червоноградського районного відділу поліції встановили особу зловмисника, який пограбував місцеву мешканку на одному з ринків Червонограда.

За даними поліції, чоловік вирвав у 68-річної пенсіонерки пакет та втік. В пакеті були мобільний телефон, гаманець з коштами і пенсійним посвідченням, а також ключі від помешкання.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 35-річний місцевий мешканець. Речові докази у нього вилучено.

Крім того, правоохоронці  встановили особу зловмисника, який 8 червня пограбував 62-річного чоловіка, що тимчасово проживає у Червонограді.

Чоловік 39-річного віку, раніше вже судимий за аналогічні злочини, незаконно заволодів грошима заявника, який разом з дружиною є внутрішньо переміщеними особами. 

"За обома фактами слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, відкрили  кримінальні провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про  підозри у скоєнні грабежу та обрання запобіжного засобу", — йдеться у повідомленні поліції.

Досудові розслідування тривають.

Фото: Національна поліція Львівської області

ФОТО: Національна поліція Львівської області

Нагадуємо, що Львівський суд заборонив діяльність ще однієї партії.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також