У Червоноградському районі затримали двох зловмисників за скоєння грабежів (ФОТО)

В умовах воєнного стану передбачені максимальні покарання

ФОТО: Поліція Львівської області

У Червоноградському районі Львівської області поліцейські оперативно затримали двох зловмисників за скоєння грабежів.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Так, 19 травня, близько 21:00 год, до поліції надійшло повідомлення від 38-річного мешканця Червонограда про те, що на вулиці на нього напав невідомий чоловік.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники Червоноградського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, у дворі будинку по вулиці Шевченка невідомий чоловік, застосувавши фізичне насильство, заволодів майном потерпілого та втік.

Невдовзі оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника, 22-річного місцевого мешканця, та  затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у затриманого вилучено.

Цього ж дня, близько 21:30 год, до поліції звернулася жителька міста Сокаль та повідомила, що невідомий заволодів майном її сина у дворі будинку по вулиці Шептицького.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції № 2 Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, раніше судимого 23-річного мешканця одного з сіл району, та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у нього вилучено.

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до десяти років.

Досудові розслідування тривають.

Фото: Поліція Львівської області

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також