У четвер у Львові через репетицію маршу буде перекрито рух вулицею

image
image

Сьогодні, 19 серпня, для проведення репетиції маршу за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів, що відбуватиметься до Дня Прапора, з 20:00 до 22:00 год буде перекрито вул. Стрийську на ділянці від вул. Сахарова до Монументу слави. Про це інформує пресслужа ЛМР.


«Перекриття буде з 20:00 до 22:00 год у трьох точках: на перетині вул. Стрийська–Літня, на перетині вул. Героїв Майдану і вул. Бой-Желенського, і на перетині вул. Стрийська–Сахарова. Таким чином, ділянка від вул. Сахарова до Монументу слави буде перекрита. Ідентична репетиція відбуватиметься 21 серпня, у суботу, з 8:00 до 10:00 год. І вже у день проведення урочистих заходів — 23 серпня, ця ділянка теж має бути перекритою з 7 год ранку на кілька годин», — повідомили в управлінні культури ЛМР.


Також будуть тимчасові зміни у русі громадського транспорту.


«Якщо Стрийська буде перекрита на цій ділянці на час репетиції, то тролейбус № 25 їздити не буде. А автобусні маршрути № 3А, 18 і 44 будуть об’їздити вулицю Стрийську по Франка, Панаса Мирного і Чмоли», — повідомили в управлінні транспорту міста.

varta1.com.ua: Новини