У ЦПД роз'яснили ситуацію із «сином Сирського», який став фігурантом проросійських роликів

Черговий фейк росіян, а саме ролик, що став частиною масштабної ворожої ІПсО,

ФОТО: Олександр Сирський

Російські пропагандисти поширюють відеопровокацію з так званим «сином Сирського». Проте Іван Сирський, який став фігурантом російських роликів, не є сином головнокомандувача ЗСУ. Він син колишньої дружини Олександра Сирського від її іншого шлюбу. Івана Олександр Сирський не всиновлював, а з його матір'ю розлучився ще 2009 року. Цей ролик є частиною масштабної ворожої ІПсО, спрямованої проти командування ЗСУ. Про це заявили у Центрі протидії дезінформації.

«В рф намагаються скористатися тим, що у багатьох українців, зокрема військових, є родичі в росії. Цим вороги намагаються дискредитувати українців», - додали фахівці.

Тож Іван Сирський, який став героєм російських роликів, не є сином головнокомандувача ЗСУ. Він син колишньої дружини Олександра Сирського від її іншого шлюбу. Івана Олександр Сирський не всиновлював, а з його матір'ю розлучився ще у 2009 році.

Читайте також: росія запустила фейки про Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського

Колишня дружина Олександра Сирського ще 14 років тому виїхала разом з дітьми та новим чоловіком до Австралії. З її родиною генерал-полковник Сирський не підтримує жодних стосунків.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також