У ДБР відреагували на нашуміле пишне весілля у Львові

ДБР не може нести і не несе юридичної чи моральної відповідальності за вчинки колишньої працівниці

У Держбюро розслідувань відреагували на інформацію про пишне весілля колишньої співробітниці ДБР Роксолани Москви та колишнього прокурора Ростислава Ільницького у Львові, яке відбулося тиждень тому. Там наголосили, що вони не відповідають за вчинки експрацівниці.  Про це сказала радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян

«Немає жодного стосунку... Це колишня працівниця ДБР... В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена – це колишня працівниця територіального управління ДБР у Львові. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки», - зазначила представниця ДБР.

Вона також зазначила у телемарафон 18 жовтня, що Москва намагається поновитися на службі в ДБР, зараз тривають судові процеси. Зі свого боку ДБР вважає, що «підстав для її поновлення немає».

Читайте також: співачка Ольга Полякова відповіла на критику через виступ на пишному весіллі, де гуляв «львівський бомонд»

«Вона була звільнена уже майже 2 роки тому і працювала у відділі кадрів. Як вона потрапила на цю посаду?.. Вона пройшла усі етапи конкурсного відбору, як те прописано законодавством. ДБР не може нести і не несе юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки... Ще один такий нюанс щодо вартості самого заходу і його масштабів в умовах воєнного стану. Вважаю особисто, що це неприпустимо... Дороговалютні святкування зачекають. І не варто пов’язувати лакшері-весілля з колишньою роботою молодят також – це питання статків більше їхньої родини і громадянського сумління під час війни», - додала Сап'ян.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також