У DeepState заявили, що у бригаді на Донеччині, командування посилає «в окопи» унікальних фахівців-пілотів дронів

На Покровському напрямку

На Покровському напрямку командування 151-ї бригади нехтує особовим складом і посилає пілотів БПЛА «в окопи». Про це повідомляє аналітичний проєкт-партнер Міноборони України DeepState.

Унікальних фахівців-пілотів дронів зі 151-ї бригади, які воюють на Покровському напрямку, посилають тримати позиції «в окопи».  

«Ефективність таких наказів нульова, адже бійці або стають 200, або вимушені покидати свої позиції під величезним натиском ворога, який в результаті має чергові просування. Відповідні переведення відбуваються попри прямий наказ Головнокомандувача про заборону використання пілотів в іншій діяльності. Спроба командира підрозділу завадити цьому обернулася його зняттям та переведенням на іншу посаду», - йдеться у повідомленні.

Такі накази в результаті обертаються черговим успіхом для російських військ.

«Ворог продовжує розвивати свій тактичний успіх в районі Покровська. Зокрема, піхота противника була помічена в Новогродівці та намагається закріпитися в багатоповерхівках, штурмуючи будинки, там тривають важкі бої. Північніше ворог здійснює спроби тиснути в напрямку н.п. Красний Яр», - додали у DeepState.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі