У Дніпрі оголосили вирок екс-бійцю батальйону "Торнадо", який вбив двох поліцейських (фото)

sud02-1
sud02-1

8 квітня, у Кіровському районному суді Дніпра винесли вирок убивці поліцейських Олександру Пугачову. На оголошені вироку убивці були присутні журналісти «Відкритого».


Зокрема, 25 вересня 2016 року, поблизу автовокзалу Дніпра, Олександр Пугачов, колишній боєць батальйону «Торнадо», відмовився пред’явити патрульним документи і пропонував хабар, щоб його не перевіряли. Коли поліцейські продовжили вимагати пред’явити документи, Олександр Пугачов відкрив по них стрілянину.


Артем Кутушев загинув на місці, Ольгу Макаренко доправили до лікарні, але врятувати її не вдалося. Затримали Олександра Пугачова в цей же день, коли він звернувся в лікарню з вогнепальним пораненням, нанесеним йому поліцейським. Патрульний Артем Кутушев перед загибеллю встиг поранити Пугачова.



У ході судових засідань підозрюваний Пугачов мотиви свого вчинку не пояснив. Адвокат Артем Ходюш просив суд визнати Олександра Пугачова невинним. Зі слідством обвинувачений співпрацювати відмовився.


Суд тривав з січня 2017 року, підсумком його став вирок у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна для Олександра Пугачова. Звинувачений у скоєному не покаявся.

varta1.com.ua: Новини