У Дніпрі школу охороняли поліцейські після погроз в "TikTok" і чоловіка з дробовиком (ФОТО)

44е5
44е5

У соціальній мережі «TikTok» з’явилися публікації з погрозами школі № 136 у Дніпрі, яка знаходиться на вулиці Космонавтів, 10. Крім того, у вівторок, 21 вересня, після завершення п’ятого уроку учні шостого класу поверталися в приміщення навчального закладу і побачили підозрілого чоловіка. За словами дітей, у нього в руках був дробовик. Про це пише «Інформатор».

У школу ніхто не входив, але для перевірки інформації на місце викликали поліцію. Про це повідомили у Департаменті гуманітарної політики Дніпровського міськради.



Територію школи перевірили, ніяких підозрілих людей зі зброєю не виявили.

У пресслужбі поліції в Дніпропетровській області підтвердили, що повідомлення про чоловіка зі зброєю надійшло в поліцію приблизно о 13:30 год, 21 вересня. Співробітники поліції, спільно з охоронцем навчального закладу, перевірили всі приміщення і найближчу територію, але нікого не виявили. На місце також виїжджала слідчо-оперативна група і ювенальна превенція. Інформація про чоловіка зі зброєю не підтвердилася. Що стосується публікацій у «ТікТок», то аккаунт, на якому публікували загрози, вже заблокований. Цим питанням займаються в кіберполіції.

Якщо ви знаєте що-небудь про те, що трапилося, повідомте про це в адміністрацію школи по номеру (066) 747-17-63. Будь-яка інформація може виявитися корисною, — повідомляють у закладі

varta1.com.ua: Новини