У Дніпрі в стінах управління патрульної поліції копи побили свого колегу (ВІДЕО)

2021-05-20_111814
2021-05-20_111814

У Дніпрі в стінах управління патрульної поліції копи побили свого колегу.

Як повідомляють «Надзвичані новини», після зміни Максима Калиняка зупинили його колеги, аби вручити наказ про дисциплінарне покарання. Він не погодився і почав знімати все на відео. Тоді колеги вибили з його рук телефон і почали товкти.

Одразу після скандалу патрульний вибіг на двір, йому викликали швидку. Медики оцінили стан потерпілого як середнього ступеня важкості.

У патрульній поліції Максим Калиняк служить від самого початку її створення, а два роки тому почав вести свій блог на «YouTube»-каналі. У відео він систематично викривав корупційні схеми начальства. Днями він саме збирався їхати до Києва, аби надати ці докази керівництву патрульної поліції України.

««Кришуються» перевізники негабаритних вантажів. У мене є аудіозаписи і відео, де мені дають вказівки їх випускати і не виписувати штрафи. У відділі безпеки дорожнього руху відбувається підробка документів. У мене є докази», — розповідає Калиняк і додає, що переживає за своє життя, оскільки пішов проти керівництва.

Заступник керівника управління патрульної поліції області В’ячеслав Маслюк усі звинувачення відкидає. Каже, все було навпаки — бійку не він почав першим.

У патрульній поліції почали власне службове розслідування.

varta1.com.ua: Новини