У Дніпрі загинула 15-річна дівчина

Вічна пам'ять!

У Дніпрі в результаті російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці загинула 15-річна Марія Лебідь, яка була вдома сама, коли пролунав вибух. Про трагедію повідомили старша сестра загиблої Аліса та знайомі сім'ї у Мережі.

«Моя сестра вчора телефонувала її мамі Оксані, щоб дізнатись, чи все гаразд. Вона була на роботі і не знала що трапилось, донька була вдома. Перший побіг на місто події рідний брат Паша… але будинку вже не було. Їх тато пішов з життя пару років тому. Знаю сім’ю особисто», - розповіла Євгенія Бондаренко.

Марія навчалася в дев'ятому класі, займалася бальними танцями, музикою, захоплювалася вивченням англійської мови та домашнім квітництвом.

«Хочу розповісти вам трохи про себе: мені 15 років, маю музичну освіту, захоплююсь вивченням англійської мови. Моє хобі - це домашнє квітництво. Я цілеспрямована, доброзичлива і працьовита. Намагаюсь ставитися до життя з гумором і позитивом», - розповідала Марія про себе на виборах у президенти школи, які перемогла.

 «Моєї 15-річної, суперрозумної, суперталановитої, неймовірно веселої сестри більше немає. Ракета влучила в будинок», - написала сестра.

Також, під час ракетного удару в Дніпрі загинув заслужений тренер України з боксу.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт