У Дніпрі знайшли повішеним підполковника СБУ (фото)

-U-Hmelnickomu-vshanuyit-voyiniv-afganciv-1-2018-02-13-10-26-11
-U-Hmelnickomu-vshanuyit-voyiniv-afganciv-1-2018-02-13-10-26-11

Старшого оперуповноваженого відділу «Т» (департамент захисту національної державності) Служби безпеки в Дніпропетровській області знайшли у лісі повішеним. Правоохоронці знайшли і записку, в якій підполковник вказав, хто винен у його смерті. Про це в «Telegram» повідомив колишній народний депутат Ігор Мосійчук.

Ексдепутат і журналіст опублікував фотографію документа, у якому йдеться про виявлення тіла. На фотокопії замазане прізвище загиблого, однак вказана хронологія подій.



Вчора, 5 серпня, на стільниковий телефон начальника ГВЗНД УСБУ у Дніпропетровській області полковника Хмари надійшло повідомлення. Там було написано, що дружина підполковника має намір поговорити з начальником свого чоловіка. Також жінка надіслала SMS-повідомлення, зміст якого був дуже схожим на передсмертну записку.

Правоохоронці одразу почали шукати підполковника та знайшли його у лісосмузі мертвим. У документі, який показав Мосійчук, вказано, що чоловік скоїв суїцид шляхом повішення.

«При ньому була передсмертна записка в якій він звинувачує у своїй смерті начальника відділу »Т« та його заступника», — додав колишній нардеп.

У СБУ поки що не коментували подію.

varta1.com.ua: Новини