У ДПСУ повідомили, у кого не перевірятимуть військові квитки на кордоні

Яка категорія водіїв

У водіїв, які перевозять міжнародний товар та пасажирів, під час перетину кордону не перевірятимуть військово-облікові документи.

Про це заявив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі КИЇВ24.

«Зараз ми не перевіряємо наявність військово-облікового документа в інших категорій осіб, які правилами перетину кордону прописані окремими пунктами, відносно яких чітко зазначені умови перетину кордону. Це стосується осіб з інвалідністю. Це стосується осіб, які супроводжують людей з інвалідністю та дітей з інвалідністю. Це стосується осіб, які перевозять гуманітарну допомогу. Це стосується водіїв, які здійснюють міжнародні перевезення товарів та пасажирів, а також працівників залізниці, авіаційної галузі та морської галузі», – сказав Демченко.

За його словами, наразі змін до правил перетину кордону громадянами України, що затверджені постановою уряду №57 ще не внесено. Проте, вони згодом відбудуться.

Читайте також: Завтра Львів попрощається із батьком двох доньок Юрієм Заяцем та батьком чотирьох дітей Степаном Матвіївим, які загинули на війні

«І коли будуть, скажімо так, змінені, можливо, умови для більшої категорії осіб, то ми, звісно, про це повідомимо», – запевнив речник ДПСУ.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб