У ДПСУ прокоментували заяву Лукашенка про затримання українських диверсантів

Зі слів білоруського диктатора, за допомогою дронів, болотами, деякі з українських громадян переповзали на їхній кордон

ФОТО: ілюстративне

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує підігрувати росії, аби змістити акценти і виставити агресоркою Україну, але його заяви не мають реального підгрунтя. Про це свідчать його заяви про нібито затримання української ДРГ, розповів речник ДПСУ, полковник Андрій Демченко в коментарі «УП».

 «Лукашенко продовжує грати на боці терористичної росії. Сьогоднішні його (Лукашенка - Ред) слова - чергове підтвердження цьому. У нас вони звісно можуть викликати посмішку, але для своєї внутрішньої аудиторії йому потрібно робити такі заклики, щоб хоч і безпідставно, проте зазначати, що з України йде загроза. Їхня »контртерористична операція«, яку за твердженням Лукашенка, ніхто не помітив, і це добре. Тому що »не їх ума діло«, щойно розпочалася, як відразу й закінчилася. З результатом у »купу диверсантів та купу вибухівки", - наголосив представник ДПСУ.

За словами Демченка, абсурд Лукашенка не припиняється. 

Читайте також: у Білорусі ввели режим контртерористичної операції біля кордону з Житомирською та Рівненською областями

Як повідомлялося, білоруський «президент» Олександр Лукашенко заявив про затримання української ДРГ. З його слів, «за допомогою дронів, болотами, деякі з українських громадян переповзали на наш кордон».

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також