У Дрогобичі готуються до будівництва багатоповерхівок для переселенців

У Дрогобичі готуються до будівництва багатоповерхівок для переселенців

Фото: ДМР

У Дрогобичі готові побудувати нові багатоповерхівки для переселенців. Таку інформацію озвучив керівник КП «Управління капітального будівництва» Василь Бохонок.

За його словами, у мікрорайоні вулиці Є. Коновальця є можливість спорудити кілька багатоквартирних будинків, відтак — аналогічно на П. Орлика. Загалом місто може забезпечити побудову понад 15 тис нових осель для внутрішньо переміщених осіб.

По вулиці Є. Коновальця уже ми працюємо над одним проектом по спорудженню багатоквартирного будинку. Загалом, ми змогли б споруди понад 15 тис нових осель, шукаємо інвесторів та державні програми, які б нас підтримали, — додав Василь Бохонок.

Також за словами керівника КП «Управління капітального будівництва» у місті приступають до ремонту низки гуртожитків, які також зможуть послужити тимчасовим житлом для внутрішньо переміщених осіб. Мова йде про гуртожитки, які перебувають у комунальній власності у Дрогобичі та Стебнику.

Додамо, із перших днів військової агресії до Дрогобича прибуло близько 15 тис внутрішньо переміщених осіб, з яких 8 тис офіційно зареєструвалися. Усіх їх забезпечують тимчасовим житлом, харчуванням та гуманітарною допомогою, дозвіллям.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий