У Дрогобичі 40-річний чоловік під час сварки ножем поранив жінку

ніж
ніж

За скоєне затриманому, 40-річному жителю райцентру, загрожує покарання — до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє поліція Львівщини.

30 грудня, у Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення про жінку, госпіталізовану в одну з лікарень міста з ножовим пораненням живота. На місце події виїхали екіпаж сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що тілесних ушкоджень потерпілій, 44-річній мешканці Дрогобича завдав 40-річний зловмисник, також житель райцентру. Між чоловіком та жінкою виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілій удару ножем в область живота.

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини