У ДСНС повідомили причини та подробиці масштабної пожежі у Львові (ФОТО, ВІДЕО)

Власне тому й було видно пожежу з усього Львова

У Львові вогнеборці ліквідували пожежу без господарської будівлі на території колишнього автобусного заводу. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Так, 1 вересня, о 18:29 год., до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в місті Львові, на вулиці Стрийська, 45, у безгосподарській, триповерховій, цегляній будівлі, критій руберойдом, розміром 90×15 м.

Про це повідомляла «Варта 1» з місця події. Що стало причиною задимлення, яке було видно з усіх точок міста прокоментували у ДСНС: «Як з’ясувалось на місці події вогонь поширився по покрівлі, що була залита смолою. Пожежа спричинила щільне чорне задимлення. Складність гасіння пожежі також полягала у великій площі горіння та інтенсивному поширенню полум’я дерев’яними конструкціями всередині будівлі. Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання і зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання», — повідомили у рятувальників.

О 20:39 год. пожежу локалізовано та о 22:02 год. ліквідовано в складі 6-ти ланок газодимозахисної служби.

«Внаслідок пожежі, вогнем знищено дах та дерев’яне перекриття на площі 1500 кв. м. До ліквідації пожежі залучили 68 чоловік особового складу та 13 одиниць спецтехніки. Внаслідок події, ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі з’ясовуються», — додали в ДСНС.

Зауважимо, що складність ліквідації полягала у подачі води на територію заводу. Гідрант був розташований за 200 метрів від пожежі, що ледь не призвело до перекриття руху транспорту.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також