У ДТП на Львівщині перекинувся автомобіль: багато постраждалих (ФОТО)

ДТП у Червонограді

Вчора, 31 травня о 22:59 рятувальники отримали повідомлення про те, що в м. Червонограді на вул. Промисловій, відбулось зіткнення двох автомобілів: «Wolkswagen Transporter» та «Mazda 6». Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події прибули рятувальники 33-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград, які допомогли дістати травмовану пасажирку з «Mazda 6» та передали медичним працівникам.

Також проводились роботи по відключенню акумуляторних батарей в двох автомобілях.

За даними поліції Львівської області, відбулося зіткнення мікроавтобуса «Volkswagen Transporter», яким керував 41-річний житель Волинської області, та автомобіля «Mazda 6» під керуванням мешканця одного з сіл Червоноградського району.

У ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні дев’ять людей: водій легковика та два його пасажири – чоловіки віком 26 і 47 років – обидва з Червонограда, а також водій та п’ять пасажирів мікроавтобуса – 17-річний хлопець і 55-річна жінка з Червоноградського району та три жительки Волинської області віком 34, 38 і 41 рік.

Причини та обставини події встановлюються.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт