У ДТП потрапила родина учасника АТО (ФОТО)

Автопригода сталась у місті Самбір, що у Львівській області

Фото: Уляна Флишко, Фейсбук
У неділю, 23 cічня, о 21:30 год, на автодорозі “Львів–Самбір–Ужгород”, поблизу міста Самбір, сталася дорожня-транспортна пригода. Водій збив на тротуарі чотирьох людей, у тому числі дітей. Про це повідомляла «Варта1». 
 
Постраждалими у ДТП виявилася родина учасника АТО. Про це повідомила Уляна Флишко у «Facebook».
 
Жінка повідомила про стан постраждалих. і просить допомоги.
 
«Увага! Потрібна поміч! Сім’я учасника АТО потрапила під колеса автомобіля. В автопригоді, що сталася в місті Самборі, травмувалися тато, мама і двоє їхніх синочків. Подружжя із своїми двома синами поверталося саме додому. Діти були на санчатах. У цей час на них наїхав автомобіль. Водій не впорався із керуванням і його занесло на тротуар, де саме йшла сім’я захисника України», — йдеться у дописі.
 
Вона зазначила, що у чоловіка — травми колін. Дружина в цій ДТП зламала руку і травмувала голову . Ще в одного хлопчика — забій головного мозку, перелом ноги. Найбільше постраждав їхній старший син — Андрійко, 9 рочків.
 
"Зараз він у Дитяча лікарня на Орлика. Львів. Для малюка вкрай необхідна кров «4-» групи. Просимо зголоситися. Пункт забору крові - на вулиці Миколайчука. Вказувати — Возний Андрій Володимирович, 9 років. Лежить у хірургії дитячої лікарні на вулиці П. Орлика. Також просимо про молитву за здоров’я дитини і його батьків. Адже вдома на своїх рідних чекає ще молодший синочок!" — додає Уляна Флишко. 
 
Номер картки батька: 5167803211131482  Володимир Возний

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також