У ДТП потрапив потяг «Київ–Івано-Франківськ» та вантажівка (ФОТО)

Постраждалого несли пів кілометра на руках

Фото ДСНС

На Дубенщині рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків автопригоди за участю пасажирського потяга та вантажного автомобіля. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС. 

Дорожньо-транспортна пригода відбулася 3 лютого, о 01:58 год, в місті Дубно по вулиці Мостова на регульованому залізнично-дорожньому переїзді.

«ДТП з участю пасажирського потяга сполученням «Київ–Івано-Франківськ» та вантажного автомобіля марки «SCANIA». Є потерпілий машиніст, якого необхідно деблокувати з понівеченого локомотиву потяга», — йдеться у повідомленні.

На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно.

«За допомогою спецінструмента рятувальники деблокували травмованого машиніста. Медики вкололи йому знеболююче, а рятувальники в зафіксованому положенні на ношах приблизно 500 метрів несли чоловіка до карети швидкої медичної допомоги. Наразі, потерпілий перебуває в лікарні, його стан оцінюють медики», — додали у ДСНС. 

Внаслідок автозіткнення, пошкоджено локомотив потяга та пошкоджено причіп вантажівки. Потерпілих серед пасажирів потяга не має.

Усі обставини ДТП з’ясовують працівники поліції.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також