У ДТП з автобусом у Польщі загинула 6-річна донька захисника України з Рівненщини (ФОТО)

Дружина та маленький син військового знаходяться у реанімації

фото: lubelska.policja

У ДТП, яка сталася 19 листопада в Польщі, загинула шестирічна донька українського військового з Рівненської області Тараса Марчука. Син та дружина чоловіка госпіталізовані у тяжкому стані.

Про це повідомила депутат Старожуківської сільради Зорянської територіальної громади Наталія Фрейздорф, пише УНІАН. 

«Страшна звістка прийшла в наше село Старожуків, у сім'ю воїна, захисника України Тараса Марчука. У жахливій аварії у Польщі загинула донька Єва, а дружина Юлія та син Ілля перебувають у тяжкому стані, потребують дороговартісного лікування та перевезення тіла дитини додому», – написала депутат.

фото: Наталія Фрейздорф/ФБ

Вранці 19 листопада у Польщі сталася ДТП з автобусом, в якому перебували громадяни України. Водій автобуса раптом злетів на узбіччя і врізався у дерево. Як з'ясували у поліції Любліна, водій був тверезий.

Читайте також: на Рівненщині автомобіль із підлітками влетів у блокпост.

«Автомобіль рухався в бік кордону разом з 10 громадянами України. Дві жінки загинули на місці, а також 6-річна дівчинка, яку не вдалося врятувати, незважаючи на реанімаційні заходи. Другу дитину, яка потрапила в аварію, доставили до лікарні в Любліні. Водій автомобіля був тверезим», - йдеться у повідомленні польської поліції.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також