У ДТП за участі двох автобусів із пасажирами на Київщині травмувалися 15 осіб (ФОТО)

обух3
обух3

Попередньо відомо, що у результаті дорожньо-транспортних пригод, близько 15 пасажирів отримали тілесні ушкодженні різного ступнею важкості. Всі вони госпіталізовані. Про це пише відділ комунікації ГУ Нацполіції у Київській області. 


Так, інформація про ДТП в Обухівському районі, на 39 км траси «Київ–Знам’янка», надійшла на спецлінію «102» поліції Київщини о 6.30 год. Водій маршрутного автобусу  «ГалАЗ», виконуючи зупинку для посадки пасажира, зупинився частково на правій смузі руху. У цей час, водій вантажного автомобіля «DAF», який рухався у попутному напрямку, здійснив зіткнення з автобусом.


[gallery ids=«97352,97353»]

Шестеро пасажирів отримали травми різного ступеня важкості і були госпіталізовані.


Повідомлення на «102», про ДТП на трасі «Київ–Одеса», надійшло о7.25 год.


На контрольно-пропускному пункті міста Біла Церква, після перевірки документів, водій вантажного автомобіля розпочав рух. У цей час водій маршрутного автобусу «Mercedes Sprinter» здійснив зіткнення з вантажівкою. Дев’ятеро пасажирів каретою швидкої допомоги були доправлені до лікарні.


На місцях ДТП працюють працівники поліції, рятувальними, медики. Поліцейські встановлюють особисті дані потерпілих, опитують свідків, з’ясовують усі обставини дорожніх пригод.


Загалом, за минулу добу поліцейські задокументували 106 ДТП, з них 3 аварії, де постраждали люди.


Основні причини аварійності — недотримання водіями швидкісного режиму та правил маневрування.

varta1.com.ua: Новини