У двох прикордонних районах білорусі активізувалися російські війська

Є загроза ракетних та авіаційних ударів по об’єктах України

Ілюстрація: Радіо Свобода

Розпочалась вісімдесят четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляє МОУ в оперативній інформації, станом на 06:00 год 18.05.2022, щодо російського вторгнення, російські загарбники продовжують завдавати ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на всій території України.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках підрозділи збройних сил республіки білорусь виконують завдання з посилення українсько-білоруського кордону в Брестській і Гомельській областях. Зберігається загроза завдання з території білорусі ракетних та авіаційних ударів по об’єктах нашої Держави.

Для демонстрації присутності та сковування дій підрозділів Сил оборони України противник продовжує утримання у прикордонних районах Брянської та Курської областей підрозділи збройних сил російської федерації. В окремих районах противник посилює систему протиповітряної оборони та інженерного обладнання позицій.

За попередню добу підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ  уразили десять БпЛА оперативно-тактичного рівня, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил знищили один БпЛА та чотири крилатих ракети.

На Донецькому та Луганському напрямках за минулу добу відбито дванадцять атак ворога, знищено три танки, три артилерійські системи, шість одиниць бойової броньованої техніки та сім автомобілів противника.

Ілюстрація: МОУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також