У двох ДТП на Львівщині травмувалися троє пішоходів, серед яких 8-річна дівчинка (ФОТО)

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Вчора, 5 вересня, у Львові та області трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди з участю пішоходів. Трьох потерпілих госпіталізували до медзакладів. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

Так, близько 16.10, на вулиці Личаківській у Львові водій автомобіля Jeep Cherokee, 47-річний львів’янин, здійснив наїзд на 29-річну жительку Львова. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Фото: ГУНП у Львівській області

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20.00 на вулиці Валовій у Стрию. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Оpel Аstra, 25-річний житель Стрия, здійснив наїзд на двох пішоходів, восьмирічну місцеву мешканку та 49-річного жителя Дрогобича. Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Фото: ГУНП у Львівській області

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше повідомляли: у Львові п'янючі водій та водійка спричинили ДТП (ФОТО)

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі