У «Горіховому гаю» мешканці самостійно проклали хідник

photo_2020-08-03_16-13-38
photo_2020-08-03_16-13-38

Активна громада Франківського району та «вартові» за власної ініціативи виклали бетонними плитами хідник на вул. Бойківській через парк «Горіховий гай».

Про це, на своїй сторінці у «Facebook», повідомив активіст ГР «ВАРТА» Ігор Кідик. Він одним із першим два роки тому забив на сполох через ймовірне знищення «Горіхового гаю», який почав перетворюватися на будівельний майданчик.

«Ми продовжуємо показувати, що захист «Горіхового гаю» — це не разова акція. Це справді принципове питання для всіх мешканців. Це висловлення нашої позиції — ми хочемо, щоб наші діти гуляли в парку, а не бачили лише муровані стіни забудов», — каже Ігор Кідик.

За його словами, для прокладання хідника витратили кілька годин, але тепер мешканці зможуть проходити через парк не по болоті.

«Дякую всім сусідам, які доєдналися до роботи, комунальникам, які допомогли з технікою. Разом ми показали, як треба діяти», — наголосив Ігор Кідик.

«Те, як люди відстоюють «Горіховий гай», — яскравий приклад для всього Львова, як не залишатися байдужим до того, що відбується поруч, — на своїй вулиці, у своєму дворі, а відстоювати інтереси громади», — додає координатор ГР «ВАРТА» Юрій Мартинюк.

[gallery link=«file» columns=«2» ids=«210918,210919»]

varta1.com.ua: Новини