У ГУР є дані про можливу підготовку нового заколоту в росії

Юсов також не виключив, що ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Прігожин може повернутися «у внутрішньо-політичні процеси рф»

ФОТО: ілюстративне

Українська розвідка має інформацію про те, що в росії можуть готувати нові заколоти проти влади. Їх почали готувати після того, як бунт влаштував засновник терористичного угруповання «Вагнер» Євгєн Пригожин. Про це в етері телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

 На питання про те, чи є у розвідки дані про те, чи готується в рф можливий новий заколот, схожий на той, що здійснили «вагнерівці» в червні, Юсов відповів «так, дані є».

Водночас він зазначив, що наразі інформацію про це розголошувати ніхто не буде, щоб не полегшувати роботу російським спецслужбам.

«Так. Дані є. Але навіщо ми зараз ділитимемося цими даними? Ми ж розуміємо, що нас, у тому числі, й ФСБ може дивитися. І вони це із задоволенням записують. Давайте не полегшувати їм роботу», - зазначив представник ГУР.

Юсов також не виключив, що ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Прігожин може повернутися «у внутрішньо-політичні процеси рф».

За його словами, після поперднього заколоту «проблеми рф залишаються, і дедалі більше представників кадрових військових із росії озвучують схожі речі».

Нагадаємо, що в рф затримали терориста Гіркіна-Стрєлкова.

«Процеси йдуть, і це процеси, про які говорить уже не тільки Україна, а й представники західних спецслужб і західні аналітики. Путінський режим справді дає тріщини», – підсумував Юсов.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк