У ГУР повідомили, хто займається розслідуванням щодо отруєння дружини Буданова

Маріанну отруїли миш’яком та ртуттю

Головне управління розвідки Міністерства оборони України проводить внутрішнє розслідування за фактом отруєння співробітників розвідки і дружини очільника ГУР Кирила Буданова - Маріанни. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов у коментарі УП.

«За фактом отруєння співробітників воєнної розвідки та дружини керівника української спецслужби Кирила Буданова Маріанни розпочато й триває внутрішнє розслідування. Відповідно до статті 47, частин 3 та 4 статті 24 Закону України »Про розвідку«, статті 5 Закону України »Про контррозвідувальну діяльність«, статей 5 та 6 Закону України »Про оперативно-розшукову діяльність«, вказані інциденти розслідує підрозділ власної безпеки ГУР МО України», - розповів він.

За його словами, на цьому етапі, бо мова йде про ймовірну спецоперацію, спрямовану проти співробітників розвідки чи членів їхніх родин, розслідуванням займається підрозділ власної безпеки ГУР.

Читайте також: дружину Кирила Буданова отруїли миш’яком та ртуттю

 Юсов розповів, що після вивчення всіх обставин події буде ухвалюватися рішення про залучення інших правоохоронних органів та передачу матеріалів до відповідних органів досудового або судового розслідування.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також