У ГУР відреагували на публікацію The Guardian щодо знищення Кримського мосту

Видання посилається на джерела в ГУР Міноборони України

ФОТО: ілюстративне

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону прокоментував публікацію в The Guardian стосовно анонсованого знищення Кримського мосту вже в першій половині 2024 року. Видання посилається на джерела в ГУР Міноборони України.

Юсов наголосив, що Кримський міст - це військовий об’єкт, який має бути знищено і це відома інформація. 

Водночас він зазначив, що в The Guardian безумовно є свої джерела і на заході останнім часом виходять багато матеріалів з достатньо гучними заголовками, які посилаються на ті чи інші джерела.

«Коментувати власне анонімну інформацію не завжди доречна справа», – додав представник ГУР.

 Він нагадав, що були вже неодноразові заяви українських представників сектору безпеки і оборони, очільника СБУ щодо Кримського мосту. За його словами, інформація в ЗМІ про намір знищити Кримський міст не може нашкодити, змусити окупантів ще більш посилено його охороняти.

«Ми можемо констатувати, що росіяни постійно рапортують на гору, передають в Кремль, що цього разу вже всі заходи безпеки точно вжиті. Тому тут відлякати окупантів якоюсь новою інформацією навряд чи вдасться. Але те, що всі військові цілі, а даний незаконний об’єкт – це військова ціль, підлягають знешкодженню, то це не нова інформація», - підкреслив Юсов.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також