У харківському екопарку отруїли тварин миш’яком: що відомо

Загинули всі тварини контактної зони

Фото ілюстративне

У харківському екопарку невідомі отруїли миш’яком усіх тварин контактної зони для найменших: кроликів, морських свинок та інших. Про це повідомив власник екопарку Олександр Фельдман, передає «Думка».

«У нашому екопарку сталося вбивство. Масове вбивство. Загинули всі тварини контактної зони для найменших: кролики, морські свинки та інші пухнастики, яким так раділи дітлахи. До відкриття Балу хризантем ми зробили цю зону і це справді було найдобріше місце, яке дуже любили діти», — написав він.

За словами Фельдмана, розтин показав, що тварин отруїли миш’яком.

«Навіщо цей садизм? Цілком незрозуміло. Неприємно усвідомлювати, що вулицями нашого міста десь ходить »людина« (без лапок про таку не напишеш), яка нічим не краща за російських військових, які вбивали наших тварин на початку повномасштабної війни. На жаль, започаткований ними екоцид триває, і це — чергова ланка. Заяву в поліцію ми подали, сподіваємось, що розслідування проллє світло на цей злочин.», — додав Олександр  Фельдман.

Згодом у виданні додали, що поліція перевіряє інформацію про те, що у контактній зоні харківського екопарку загинули тварини.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. 8 жовтня інформація про подію зареєстрована у Єдиному реєстрі.

Читайте також: у Києві підірвали притулок «Котохату»: подробиці трагедії (ВІДЕО, ФОТО)

Триває перевірка усіх деталей злочину.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також