У Харкові офіцер поліції влаштувала автотрощу на «євроблясі» (ФОТО)

В результаті аварії постраждали водії трьох авто та пасажир легковика

Фото: НПУ

У Харкові сталася ДТП з участю співробітниці поліції.

Як повідомляє Нацполіція Харківської області, аварія сталася 26 січня, о 7:30 год, по вулиці Клочківській.

35-річна водійка «BMW» на слизькій дорозі не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем «Volkswagen Transporter», під керуванням 46-річного водія, та «ВАЗ-21104», під керуванням 66-річного чоловіка. Учасники аварії отримали легкі тілесні ушкодження.

За кермом «BMW» перебувала поліцейська, вона була твереза, знаходилася поза службою та керувала приватною автівкою. Для з’ясування усіх обставин події призначено службове розслідування.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку територіального підрозділу поліції.

Як повідомляє «Depo Харків», учасницею потрійної ДТП на вулиці Клочківській у Харкові була співробітник ГУНП в Харківській області, старший лейтенант поліції. Вона, керуючи автомобілем «BMW», скоїла зіткнення з автомобілями «ВАЗ-2110» та «Volkswagen Transporter». Внаслідок аварії, троє осіб отримали тілесні ушкодження.

Сама поліцейська отримала забій м’яких тканин лобової частини голови, забій правого коліна. Водій «Фольксвагена» — струс головного мозку, забій вискової частини голови зліва. Водій «ВАЗ» — забій грудної клітини.

У свою чергу видання «Police Control» повідомляє, що поліцейська раніше працювала у патрульній поліції в Харкові. Зараз вона є інспектором Управління превенції ГУНП України в Харківській області.

Жінка їхала на «BMW» з іменним номером «ПОЛІНА» (офіційний номер — В2891ВН (країна реєстрації — Болгарія).

Фото: НПУ

Фото: НПУ

Фото: "Facebook"/"Police Control Ukraine"

Фото: "Facebook"/"Police Control Ukraine"

Архівне відео

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також