У Херсоні чоловік кинув гранату в людей на майданчику: є жертви (ФОТО)

Між ним та компанією, яка відпочивала біля магазину, виник конфлікт

У Херсоні увечері 31 липня чоловік кинув гранату на майданчик біля магазину, де відпочивали люди. На жаль, не обійшлося без жертви та постраждалих. У результаті вибуху одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення. Про це повідомили у Національній поліції.

 «В результаті вибуху загинув 69-річний пенсіонер. Також п’ятеро чоловіків віком від 32 до 41 року отримали поранення різного ступеню тяжкості», - йдеться у повідомленні.

На місці місця події поліцейські з'ясували, що інцидент стався після того, як між невідомим чоловіком та компанією, яка відпочивала біля магазину, виникла конфліктна ситуація. Після непорозуміння він пішов і повернувся  з гранатою.

Оперативники карного розшуку впродовж кількох хвилин встановили особу зловмисника. Його затримали за місцем проживання. Ним виявився 48-річний місцевий мешканець.

Фото: Нацполіція України

Раніше повідомляли: у Львові чоловік погрожував підірвати квартиру та вистрибнути з 5-го поверху будинку

  Наразі тривають необхідні слідчі дії. Попередня кваліфікація злочину - ч. 3 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також