У Хмельницькому нагородили військового, який врятував собаку (фото, відео)

nagorodzhennia
nagorodzhennia

Глава Нацполіції Ігор Клименко разом із заступником міністра внутрішніх справ України Антоном Геращенком зустрілися із старшим сержантом Збройних сил України та його дружиною, аби вручити подяку та цінні подарунки. Про це повідомляє Управління комунікації Національної поліції України.

Вчинок військовослужбовця, який, побачивши, як чоловік тягне за автомобілем прив’язаного пса, кинувся на допомогу, нікого не залишив байдужим. Старший сержант відразу наздогнав машину і, разом із дружиною, почав рятувати собаку. Про цю подію вони також відразу повідомили правоохоронцям, які розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Вчора, 23 листопада,  Голова Національної поліції України Ігор Клименко та заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко вручили військовослужбовцю і його дружині подяку та цінні подарунки — годинники.
«Дякую вам за людяність і за милосердя. Я думаю, що всі громадяни України мають брати з вас приклад, адже тільки разом ми зможемо побороти несправедливість і жорстокість», — із такими словами звернувся до подружжя глава Нацполіції.

Антон Геращенко від імені міністра внутрішніх справ Арсена Авакова подякував старшому сержанту та його дружині за людяний вчинок і зазначив: «Ми завжди будемо підтримувати тих людей, які рятують життя інших людей, не миряться із жорстокістю, не миряться зі злочинами. А особа, яка скоїла це правопорушення, буде нести відповідальність».



varta1.com.ua: Новини