У Карпатах заблукала жителька Львова

Screenshot_1
Screenshot_1

Вчора, 11 липня, близько 17:55 год., до рятувальників надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його батьки, 1966 р. н. та 1967 р. н., мешканці м. Львів, зранку вирушили в лісову місцевість села Вишків, Долинського району, по гриби, домовившись зустрітись біля автомобіля о 15:00 год. Про це інформує ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.



О 17:55 год. батько заявника перебував в селі Вишків біля визначеного місця зустрічі, про те, місце знаходження його дружини було невідоме. Зв’язок з жінкою відсутній. Жінка минулого року перенесла інсульт, можливі ускладнення стану здоров’я.

На місці події працювали рятувальники пошуково-рятувального відділення Вигода та кінологічного відділення Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

О 19:05 год. жінка вийшла на короткочасний зв’язок, встановлено, що вона знаходиться в районі урочища Дубовий Кут, неподалік гори Щавна, Долинського району.

О 19:17 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників ПРВ Вигода, 5 фахівців особового складу на 1 одиниці техніки.

О 20:15 год. рятувальники знайшли жінку в задовільному стані, медичної допомоги не потребувала.

О 20:55 год. рятувальники транспортували її до села Вигода, Долинського району, де її чекав чоловік.

varta1.com.ua: Новини