У Києві чоловік отруював дружину заради заволодіння її квартирою й авто

Чоловіка підозрюють в отруєнні жінки

67-річний киянин брехав родині загиблої, що авто сім'ї згоріло в Ірпені під час окупації

Він труїв свою цивільну дружину, з якою прожив понад 20 років, аби заволодіти її квартирою та машиною. Після смерті співмешканки, зловмисник намагався привласнити квартиру, а коли це йому не вдалось – забрав авто й заощадження загиблої й переїхав до Волинської області.

Про це повідомили у пресслужбах Київської міської прокуратури та поліції Києва.

60-річна киянка постійно хворіла, а перед смертю жінка фактично була прикута до ліжка – у неї набрякали руки та ноги, випадало волосся, не було сил та апетиту. Правоохоронці встановили, що останні три місяці чоловік труїв співмешканку хімікатами, підсипаючи їх у їжу та напої. Від цього киянка потрапила до лікарні.

Читайте також: Львівський історичний музей передали 104 артефакти із Закарпаття

За даними правоохоронців, чоловік продовжував труїти дружину навіть у лікарні, а коли жінка вже не мала можливості самостійно пересуватися – він наполіг на її виписці додому. Невдовзі жінка померла. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть киянки настала внаслідок запалення та некрозу внутрішніх органів, спричинених отруєнням важким металом.

Невдовзі чоловік забрав близько 20 тис. доларів померлої та автомобіль Suzuki, сказавши рідним загиблої, що авто згоріло в Ірпені під час окупації. 67-річного киянина поліція затримала у Волинській області. Під час обшуку у його квартирі слідчі вилучили гроші, банківську карту потерпілої, легковик Suzuki, документи та контейнер із сипучою речовиною, яку скерували на експертизу.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також