У Києві молодик зґвалтував колегу (ФОТО)

Його оперативно затримали

Фото ілюстративне

У Києві правоохоронці затримали 22-х річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні. Про це 16 лютого повідомили у прес-службі поліції Києва.

Як зазначили у правоохоронців: «після спільного вживання алкоголю зловмисник вчинив сексуальне насильство відносно своєї колеги. Оперативники затримали кривдника, а слідчі повідомили йому про підозру. Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі», - йдеться у дописі.

Поліцію повідомили лікарі про те, що до них звернулася 25-річна жінка, яка розповіла, що її зґвалтували.

«У потерпілої також були забої ліктів. Дівчина повідомила, що правопорушення відносно неї відбулося у будівлі на вулиці Свято-Троїцькій. За вказаною адресою оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу та оперативники сектору розкриття злочинів проти життя та здоров’я Деснянського управління поліції», - повідомили в поліції.

У ході відпрацювання злочину, оперативні працівники встановили причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 22-річний раніше не судимий уродженець Київської області, якого слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході першочергових слідчих дій поліцейські виявили та вилучили речові докази вчинення злочину», - повідомив полковник поліції.

За даним фактом слідчими Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва затриманому повідомлено про підозру.

Як повідомлялося раніше, поліція прийшла до стрімерів з Франківщини, які «накачували» наркотою, а потім гвалтували безпорадних дівчат

 Наразі судом вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також