У Києві виховательку дитсадка підозрюють у побитті дитини (ФОТО, ВІДЕО)

Поліція відкрила провадження

Фото ілюстративне

У Києві вихователь дитячого садка підозрюється у побитті дитини. За фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про це повідомили у прес-службі поліції

«До Голосіївського управління поліції звернулися батьки дівчинки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній доньці. Як стало відомо, батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці. Поліцейські задокументували звернення та надали батькам дитини направлення на проходження судово-медичної експертизи», – розповіли в прес-службі.

Правоохоронці додали, що для з’ясування всіх обставин події та роботи з родиною були також залучені співробітники ювенальної поліції. Кримінальне провадження відкрито за статтею 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження.

Додамо, що за за даними Оbozrevatel у середу, 11 жовтня, киянка Анастасія Настека відвела свою дочку, якій лише 2 роки та 9 місяців, до дитячого садка №513 у Голосіївському районі столиці.

А вже приблизно о 10 годині зателефонувала вихователька Світлана Нікітіна й сказала, що подряпала нігтями шию дівчинці, коли знімала кофту. Подряпини вона замазала зеленкою.

Вдень тато забрав дочку.

Й уже вдома дівчинка почала розповідати й показувати на собі, як її ображала вихователька.

батьки звернулися до поліції

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена