У Києві викрали іноземця, відібрали у нього 7 мільйонів гривень, після чого вбили (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловіка закопали у лісі

Четверо чоловіків віком від 24 до 29 років ретельно підготували план викрадення потерпілого. Заволодівши грошима останнього, а це майже 7 мільйонів гривень, спільники вбили чоловіка та закопали тіло у лісі. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Близько опівночі 29 липня мешканці будинку у Солом’янському районі Києва звернулись у поліцію зі заявою про викрадення чоловіка. Сусіди почули крики та побачили, як декілька невідомих б’ють та силоміць садять до авто чоловіка. Після цього у Києві та області було введено спеціальну поліцейську операцію. Невдовзі усі четверо були затримані.

За даними правоохоронців, до викрадення 29-річного іноземця причетні четверо чоловіків віком від 24 до 29 років. Зловмисники ретельно підготували план викрадення потерпілого.

«Вони дізналися, що чоловік має біткоїни, вартість яких становить близько семи мільйонів гривень, та вирішили ними заволодіти. Фігуранти відстежили його адресу проживання та близько опівночі, коли він повертався додому, побили, силоміць затягнули до автомобіля й вивезли в закинуту будівлю на території Київської області. Там вони силою змусили потерпілого перерахувати біткоїни на їхній криптогаманець, після чого задушили чоловіка», – розповідають у поліції.

 Щоби приховати сліди злочину зловмисники змінили номерні знаки та замаскували авто. Тіло іноземця чоловіки вивезли у ліс, де закопали, а криптовалюту перевели у готівку. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили у затриманих гроші, автомобіль та інші докази.

Фото: Нацполіція України

Поліція розслідує кримінальне провадження, розпочате за чотирма статтями ККУ:

  • п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів);
  •  ч. 4 ст. 187 (розбійний напад);
  •  ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі, вчинене організованою групою осіб);
  •  ч. 1 ст. 396 (приховування злочину).

Читате також: суд виніс вирок зловмиснику, який у Харкові вбив продавчиню через пошкоджені гривні

Суд узяв підозрюваних під варту без можливості внесення застави. Їм загрожує довічне позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також