У Києві водій трамваю протаранив автівку, що заважала руху громадського транспорту і поїхав далі за маршрутом (ФОТО)

ГО "Пасажири Києва" розшукує водія трамваю, щоб допомогти йому зі збором коштів на оплату штрафу

Нестандартна ситуація сталася у Києві на одній з вулиць - водій трамваю протаранив автівку, що заважала руху громадського транспорту. У поліції кажуть, що трамвай протаранив легкову машину і поїхав за маршрутом. На водіїв обох транспортних засобів склали протоколи про порушення ПДР. Тим часом, ГО «Пасажири Києва» розшукує водія трамваю, щоб допомогти йому зі збором коштів на оплату штрафу.

«Київ. Подільський район. Патрульні отримали повідомлення про ДТП за участю трамвая та автомобіля Audi. Ми з'ясували обставини події: водій трамвая пошкодив автомобіль Audi, припаркований з порушенням ПДР, та поїхав далі за встановленим маршрутом.

Відтак на керманичку транспортного засобу Audi ми винесли постанову за ч. 3 ст. 122 (Порушення правил стоянки) КУпАП, а на водія трамвая склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП», зазначається у повідомленні Патрульної поліції Києва.

Читайте також: у Львові небайдужі оприлюднили відео, як водії автобуса одного маршруту щодня порушують ПДР.

На сторінці ГО «Пасажири Києва» у ФБ повідомили, що «шукаємо водія трамваю, який взяв на таран запарковане з порушенням авто і поїхав далі за маршрутом. Ми відшкодуємо штраф. ГО «Пасажири Києва» готова компенсувати водію чи водійці штраф за рахунок отриманих від підписників донатів, оскільки нахабність деяких водіїв не має меж і зупинки трамваю через запарковані в габаритах руху трамваю стаються по декілька разів щодня».

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також