У Криму лунають потужні вибухи і масштабна пожежа на території військової частини (ФОТО, ВІДЕО)

Тисячі росіян рвонули в бік мосту через Керченську протоку...

Скриншот відео/А.Цаплієнко Телеграм

Російська військова частина горить сьогодні, 16 серпня, вранці у селищі Qalay (Азовське), Джанкойського району у тимчасово окупованому Криму, повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у «Facebook».

«Повідомляють з тимчасово окупованого Криму: влучне попадання по військовій частині орків у селищі Qalay (нині Азовське), Джанкойського району. Вибухи лунають протягом часу...

08:20 год. Ось і місцеві окупаційні пропагондони прокинулися. Пише такий собі Крючков (мовою оригіналу): «Детали и обстоятельства инцидента в селе Майское, Джанкойского района выясняются. На месте работают все республиканские службы. Прошу всех не плодить версии, подождать официальную информацию, которая появится в ближайшее время».

08:04 год. — Гауляйтер окупованого Криму Аксёнов терміново вирушив до села Майське, Джанкойського району. Село Майське знаходиться на відстані 1 кілометр від селища Qalay/Азовське.

07:41 год. — Влучили у сховище боєприпасів, звуки від вибухів далеко прокочуються степом...», — повідомляє у своєму дописі Чубаров.

«Тисячі громадян РФ вже висуваються в бік мосту через Керченську протоку. «Вас же попереджали одразу після Новофедорівки — не затримуйтесь, їдьте з нашого Криму завчасно... Ні, треба було Вам чекати на Джанкой...»», — зазначає Чубаров.

Фото: "Telegram"

Як повідомлялося, удар по Криму став найбільшою втратою військової авіації москви за один день.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий