У Криму розпочалася евакуація людей (ФОТО, ВІДЕО)

Оголошено небезпеку в радіусі п’яти кілометрів від зони вибухів

Фото: Borislav Bereza/ФБ

Ставленик росії в окупованому Криму Сергій Аксьонов заявив, що  біля місця вибухів проведено оточення п’ятикілометрової зони та виселення всіх людей.

Як повідомляє канал «Збройні Сили України. Війна з окупантами» у «Telegram», «клоун Аксьонов повідомляє, що вранці, у районі Травневого, в Криму, стався спалах на території майданчика тимчасового зберігання боєприпасів у військовій частині.

У результаті займання сталася детонація боєприпасів, що зберігалися. Серйозно постраждалих немає, вживаються заходи щодо гасіння пожежі, його причини з’ясовуються.

Також повідомили про оточення п’ятикілометрової зони та виселення всіх людей».

"Можете уявити собі якої потужності склад боєприпасів було закладено російськими окупантами у фермах колишнього тваринницького комплексу села Майське, що знаходиться поблизу селища Qalay/Азовське, Джанкойського району, якщо внаслідок вибухів, що продовжуються, вже евакуйовано понад дві тисячі мешканців.

10:24 год. Окупанти оточили зону в радіусі 5 кілометрів від епіцентру вибухів, звідки евакуюється все громадянське населення. Детонація боєприпасів продовжується", — повідомив у «Facebook» голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Як повідомлялося, у Криму лунають потужні вибухи і масштабна пожежа на території військової частини.

varta1.com.ua: Новини

Ксенія Бурченко