У Кривому Розі зниклу 10-річну дівчинку, яку розшукували дві доби, знайшли вбитою: деталі трагедії шокують

Про «зникнення» десятирічної Дарини її матір повідомила до поліції, коли після смерті дитини минув тиждень

У Кривому Розі матір вбила свою малолітню доньку, а після вбивства тіло закопала у Довгинцівському районі міста. Про «зникнення» дитини жінка проінформувала правоохоронців сама. Дівчинку розшукували протягом двох діб.

Про це «Суспільне» повідомили власні джерела у правоохоронних органах, зазначивши, що тіло дитини виявили закопаним у Довгинцівському районі міста.

 Раніше на Facebook-сторінці Криворізького районного управління поліції повідомляли, що 20 червня близько 14:00 дівчинка вийшла з дому, і станом на ранок 22 червня її місцеперебування було невідоме.

Зазначається, що після заяви матері про зникнення дитини співробітники 4-го відділення поліції (Саксаганський) та Криворізького районного управління поліції цілодобово розшукували дівчинку.

« У доньки з матір’ю були конфліктні стосунки. Після спроби самогубства, Дарина лікувалася у ПНД. На початку червня дівчинку виписали, до вбивства лишався тиждень! Про злочин жінка зізналася лише після проходження поліграфа. За її словами, під час нападу агресії вона штовхнула доньку, та впала і вдарилася скронею», – пише «Свої Кривий Ріг».

Про «зникнення» десятирічної Дарини її матір повідомила до поліції, коли після смерті дитини минув тиждень.

«Правоохоронці виявили в пошуковій історії браузера вбивці гугл-запити щодо того, як прибрати трупний сморід, який цемент швидше застигає, які гриби та ліки є отруйними. Матір заховала її у валізу відвезла на дачу та залила бетоном.», - зазначили у виданні.

Також повідомляли: на Черкащині знайдено вбитою 10-річну дитину, яка пішла в магазин і не повернулася

21 червня у пошукових роботах взяла участь спеціалізована кінологічна група з Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарєс.» У пошуках брали участь сім кінологів та чотири собаки.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також