У Кривому розі в потрійній ДТП зіштовхнулись маршрутка, легковик і автобус: є загиблі (ФОТО)

11
11

Сьогодні, 17 квітня вранці у місті Кривому Розі сталася смертельна аварія внаслідок зіткнення маршрутки, легкового автомобіля і автобуса, в якій за попередніми даними загинули 8 осіб, щонайменше 12 – травмовано. Про це повідомляє Первий городской


Близько 6 години ранку в металургійному районі міста Кривий ріг зіштовхнулися маршрутка, легковик і корпоративний автобус, який прямував за працівниками «АрселорМіттал», щоб відвезти їх на робочу зміну.


Внаслідок зіткнення на місці загинули вісім чоловік, повідомляють про 12 постраждалих. Аварія сталася близько 6:00 ранку в розпал робочого перевезення транспорту.


Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу в напрямку району Соцмісто. В цей час по вулиці Героїв АТО на жовтий сигнал світлофору перехрестя проїжджав легковик марки Mazda, який протаранив громадський транспорт. Мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса «АрселорМіттал».


У маршрутці в цей час знаходилося багато пасажирів. Від удару вісім людей загинули на місці події, ще один перебуває у важкому стані в лікарні. Також повідомляють про 12-17 постраждалих.


Рух на цій ділянці дороги повністю перекрито. На місці працювало п'ять екіпажів медиків, рятувальники і поліцейські.



varta1.com.ua: Новини